jag hajar inte

Jävla bild att inte lägga sig rätt…pratar om min hemsida nu. Hade en tenta förut, den klarade jag nog inte. Ska ha en till imorgon och en på Torsdag. Lär iaf klara den på Torsdag. Hmm, ska snart åka till T-Centralen och möta Tony. Dags för NRJ Radio Awards ikväll! YEAH! Ska bli skoj! Hmms, så nu försöker jag plugga inför tentan imorrn…kan väl lite, men räcker det? Hoppas det är upplagt så att det gynnar mig. Och inte massa knas. Fick just reda på att jag får praktisera på samma ställe som nästa år om jag vill. Men han vågar inte anställa…*damn* Så det känns lite jobbigt, vad gör jag efter praktiken liksom? Arbetslös?

Mail skickat till en lista med datanördar som jag är med i, Lunariserat förstås:

nu e d zÅ atT Ja hade tänkT föjzöka uTnYtTJa denna källa tilL
kontakteR liTE grAnn… ja typ e en för närvarandE typ zTuDerande å typ bLIVAnde
WEbBteKniker Zom gärna zkulle viLja ha typ ett medElztOjT fÖretag att
prAktizera på å Zen KanZke om ja ViZAr mina kunzkaPer på etT
tiLlFredZtällAnde zäTt få anZtäLLnING av nån forM…… PraKtIkpErIoDEn
ZtjäkKEJ Zig fRÅn 2002-04-15 tE 2002-07-05. d ja viLl typ HÅlla pÅ typ mE är
aZp, html, zqL, WeBZeRver typ å zånT…… *ler* har ni nån MÖJlighet atT typ FöREzlÅ nåt
ZTÄllE ZOM ja Kan maiLa tE AngåEnde dettA zÅ typ får typ nI tipza pÅ, ZkikkA
e-PoztAdrEzZEj åT mitt håLl takk…… lr om nI vet att ert föjetag Håller
på typ me zånt Här… *skrattar* Da kan ni typ gärNA höra oM typ D fiNnZ NÅt iNTjeZze typ aV en zÅn
Zom meJ.. izÅfaLl kommer typ ja zjälvklajt zkIKka etT fULlztändIgT Cv…. *skrattar* Men
jUzt Nu viLl ja Ha E-poZTadRezzer å zånt….. 🙂

Trooor ni att jag får nåt bra jobb? 😉

Var askul på showen. Sjöng diggade och hade det så kul så. Kom hem och vad får jag se? En avi från Telia!!! Det är en mobiltelefon, som jag ska lösa in på komab och få pengar för. Idag är fan en jävligt bra dag!! Ringde älsklingen och pratade, det kändes så bra. Vi ska göra nåt speciellt till alla hjärtans dag med 😉 För det har jag och hon råd med nu 🙂 Wooohooo, vad livet är skumt. Botten ena dagen, toppen den andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.