magen kurrar

Jag har sovit så underbart länge inatt, även fast jag inte sovit hemma. 🙂 *gäspar fetstort* Sitter och blir anklagad för att vara en cyborg som sitter och övervakar internet. Är det så illa, ja det kanske det är, vem vet!! hahahaha!! ehm, nej, inte riktigt va. Jag är hungrig. Apropå mat och sånt, jag vägde mig igår när jag var hemma hos min syrra och hennes flicka, ja de är lesbiska, jag vägde enbart 61 kg. Hajar ni hur jävla lite det är? Undra på att jag alltid är hungrig liksom. 😛 Nej, det har nog snarare med att jag äter för fort, samt alldeles för lite, då jag ofta inte har så mkt mat att äta.. låter som att jag är värsta fattigoffret. 😛 Nej, fan, surfa vidare och mobba små barn kanske 😛 Tror ni jag hittar en drömmänniska idag då? haha, vem vet..

Glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.