förändring

Jag kanske ska lära mig att sälja saker eller ta hand om gamla eller nåt annat yrke, jag kan ju inte sitta och begränsa mig själv som jag gör. Då blir det ju bara städjobb och liknande, vill inte fastna i det. Tror faktiskt jag ska plugga till våren, måste bara hitta vad jag vill plugga. Jaaa…nåt där man skriver och tänker, men inget där man ska räkna ut eller koda…usch! Ja, det är ju alltid en början. Kan ju vara nåt praktiskt, men jag vill inte fastna i nåt som jag inte orkar plugga. Jag vill tycka att det är intressant och spännande att lära mig om ämnet. Det ska vara nåt där man diskuterar och kommer fram till intressanta saker. Kanske lite filosofi…lite historia..och sen nåt nyttigt. Som kanske…ehh ehh ehh ehh.. filmvetenskap? Tjaaa, det är inte lätt. Jag vill nog läsa nåt åt beteendevetenskapligt håll. Eller nåt annat..mest funderingar att ha i minnet. Ska nog kolla upp det där med lite kurser på olika högskolor.

Jaja, kommer få slita som ett djur denna weekend, kommer ju vara fett motiverad efter att ha jobbat ett halvår. Jobbar hela helgen, massor med övertid till mig.

Jaa…leva får man göra nån annan gång. Slita är mitt levebröd för tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.