tveksam möjlighet

Jag ser tjejer hela tiden, överallt i alla former och storlekar. En del är mindre attraktiva. En del är för ”snygga”. Vissa är helt vanliga och en väldigt liten del är PANG, åh wow. Det finns massa varianter. Men jag ser bara det där, sen svänger jag åt motsatt håll och tänker inte mer på det. Eller nåt åt det hållet. Det är inte så många som verkligen fastnar på näthinnan. Antagligen för att det är slöseri med tid att fundera på nån man aldrig kommer se igen. Enligt mig själv. Sen finns det de där tjejerna som jag vet att jag skulle kunna falla för om jag bara tillät mig själv göra det. Men det skulle jag aldrig utsätta mitt stackars hjärta för. De är helt enkelt out of my league. Simple as that. Vackra, smarta, trevliga, roliga, har liknande åsikter och sånt.. men de skulle inte falla för mig. För oavsett hur smarta och trevliga de än är, så har de vissa krav på killar, som jag nog inte uppfyller. Sen att de ofta väljer ”fel” killar, det är mer vanligt än ovanligt. Nåja. Det finns möjligheter i de mest tveksamma fallen med. Syftar dock inte på nåt speciellt, så få inte för er nåt nu. JAG om någon önskar att jag syftade på något, men så är inte fallet.

Håller förresten på att bygga mitt fort av prylar som tydligen (öööh), killar gör, för att dra till sig varelser av det andra könet. Ju fler prylar, desto mer trygghet kan han erbjuda, (typ, nåt sånt). Fast det funkar kanske inte riktigt så i vårt samhälle, eller hur? Men jag njuter av de prylarna så länge iaf. Snart har jag ett komplett hem liksom. Men det är väl dags att skaffa nån att dela det med sen kanske nån gång..

Ligger ju efter HAHA. Vissa barndomsvänner ska ju ha sin andra knodd och grejer, ja jösses. Märks på min nuvarande umgängeskrets att jag inte alls har nåt sånt i åtanke. Ingen av er heller, rajt? 😉 Vi är helt enkelt inte den typen av människor som går och skaffar barn hursomhelst.

Det är fett bra, tycker jag.

Sen tänker jag ha filmkväll hemma hos mig inom en snar framtid, alla får komma.. 😛 har ju hemmabio numera 🙂 Apsoft. Nu ska jag bänka mig framför teven, tjing tjong.

Sovdags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.