caught in the act

Ever been caught?

Jag spydde imorse..tviblää, men det var det ju värt, två dagars sjukledighet 😉 Så nu ska jag slappa som sig bör när man är ”sjuk”. Hade mest ätit för mkt gott, det var därför jag vaknade 5 imorse och mådde illa som fan. Men jag spydde bara en två ggr och sen gick jag och la mig igen. Ringde och sa att jag var sjuk först förstås. Pratade in på jobbets telefonsvarare, de jobbar ju inte 05 på mornarna.

Nu är de rädda att det är vinterkräk, så jag får inte jobba imorrn 🙂

Skööön nästsista vecka med andra ord. Nu ska jag ta på mig min nya fleecetröja och riktigt mysa med min bok, eller med en film på teven 🙂 Fy bubblan så underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.