high on love?

Som vissa kanske vet så brukar jag lovsjunga kärleken, idag ska jag varna lite för vissa bieffekter och annat som kan vara bra att vara medveten om när det gäller förhållanden och känslor. Alla vill må bra och känna att de har nån att bry sig om och älska. De flesta iallafall. Jag läste just vad jag skrivit i min dagbok döpt ”kärleksfantasier?” och insåg att jag faktiskt lärt mig nåt idag. Kärlek är inte bara att man ska älska och respektera, man måste leva ett liv för sig själv med, det är ganska viktigt. Att kunna vara ett vi och ett jag samtidigt. Men många misslyckas med det och blir ett dem. Dem som bara är med varandra hela tiden och inte kan vara utan varandra. Det är inte bra. Man kan bli beroende på ett dåligt sätt också. Det gäller att lära sig att hitta den rätta balansen. Att behöva nån för att kunna andas är kanske inte så lockande trots allt? Fast jag vet, det ska beskriva en fin känsla. Inte ett beroende? Fast det kan lika gärna vara ett beroende. Men kärleken är den drog som har oss i sitt grepp mer än någon annan drog. Glöm inte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.