missnöje

Jag känner ett missnöje med livet som bara gör mig allmänt negativ. Vad fan ska jag gå omkring och göra massa saker för? För min egen skull, gulligull.. 😛 Känns så jävla överflödigt. Känns inte som att nåt är nödvändigt. Jag går omkring, jobbar, sitter och glor och så vidare.

Det är alltid nåt som fattas, nåt som förstör. Som gör att man inte är nöjd.
Datorer som krånglar, ingen att hänga med, ingen att resa med, ingen att skratta med. Allt är bara fel fel fel. Jag gör fel, allt blir fel. Inget är bra. Fast kanske ändå.

Negativ, sa jag att jag var det förresten?

Äh, nu ska jag sova bort den här tråkiga överflödiga dagen. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.