tåmassaker

Min stackars stackars tå! Den är så illa tilltygad så jag vet inte vad. Klart att man måste lyckas med slå i den och bli stampad på och ingen vet vad, bara för att det går. Och det är ju så skönt, INTE!

Kom och amputera fanskapet. Det är nästan så illa alltså. Men nog tjatat om den.

Veckan blev över förväntningarna. Eller jag hade inte några så det var ju inte så svårt att slå, men den har varit fylld med trevligheter. Åkte hem till syster i Vagnhärad i Måndags för att bl.a. hjälpa till med att bygga henne en sida som hon kan ha till att sälja barnkläder.

Satt och pilla med det Tisdag och Onsdag, rätt bra än så länge, men man kan göra det fan så mkt bättre, med lite databaser och sånt, men det tar ju tid. Ska engagera mig mer i detta nästa vecka tror jag.

Hennes två döttrar är söta, ena kryper omkring och låter och den andra ramlar från gungor och får hjärnskakningar 😛

I onsdags då så fick jag skjuts hem av min andra syster. Passade på att inhandla plåster och antiseptisk salva till tån med. Sen hem och fick höra att det var lite party på G så jag duscha och packa med mig lite grejer i princip och sen drog jag in till stan.

Där mötte jag upp med Stenis och så åkte vi till Medis och sen tog vi ut pengar och vandra in på Kvarnen. Där vi stannade tills vi åkte till Naglo Vodka bar. Där jag fick tån stampad och klämd. Var en underbar känsla 😛 Tur att jag var under påverkan av alkohol annars hade jag väl svimmat av smärtan. Inte bra nånstans.

Sen gick vi mot nattbussen, via 7-11. Pizza och trekant *fniss* Men den bussen behagade ju inte gå så när en av tjejerna som var med oss hela kvällen kom till bussen så tyckte hon att en taxi var en bra idé, sagt och gjort, bulle till Kallhäll.

Efter kallsvettandes och illamående däckade jag i Stenis soffa.

Sen upp och in till stan och hem till syrran och ner på stan och shoppa massa prylar. Byxor, skjorta, sandaler, verktygslåda och ett evigt letande efter solbrillor, men nej, går inte att finna några som passar.

Sen mötte jag upp syrran som gått för att göra nåt på patricia och så handla vi bolaget och ICA sen hem till hennes och käka, duscha och dricka. Sen gick jag ner till Medis med mina nya sandaler som jag köpt för att jag ska kunna gå utan strumpor, jo, det gick ju så bra, inga skavsår inte.. neeeeej. Jag är inte ironisk.. neeej! 😛

Hade avresefest för Anna och Jorre va, det var trevligt, satt som sagt på Medis. Massor med folk, underbart väder, vad mer kan man begära. Så länge man har nåt att göra mår jag rätt så bra faktiskt. Det är mest när jag sitter här hemma och gräver ner mig som det går åt skogen. Får allt ta och sluta med det.

Efter Medis gick vi till Söderkällaren, en del åkte hemåt. Helt okej ställe liksom. Ligger på samma gata som Kvarnen, lite längre bort från Medis bara.

Sen var det grillen vid Björns trädgård, sen var det antingen London New York eller Tivoli och sen irrade några iväg och vi andra irrade åt andra hållet. På nåt sätt hittade vi fram till Tivoli nästan samtidigt och då hade de stängt. Men Jorres kille jobbade visst på Sthlms kök och bar så han fixa in oss på PA festen. Väldigt kul att snacka om alla därinne som bara är ja.. ? Finns det ord för det? Nej, de är spännbögar, divor och allmänt dumma i skallen. 😛

Sen tåg jag nattbussen hem och snart kommer Patrik.

Ett svar till “tåmassaker”

  1. Pingback: Nageltrång | Ett eko i mängden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.