Jag är ledsen, arg och upprörd.

Från den 11 september eftersom lunar inte funkat som det ska för mig.

Jag är ledsen, arg och upprörd. Jag kände till Anna Lindh, jag visste att hon fanns. Men jag var inte medveten om att hon betydde så mycket. Nu vet jag det. Och jag är uppriktigt arg och ledsen för att hon berövats oss. Som en tant på radion igår sa.
”Hon behövs” Nu vet jag det, men nu är det för sent. Och det är det som gör mig mest ledsen. Att höra så många framstående människor prisa henne som politiker, människa och vän, det har gjort ett oerhört intryck på mig. Vår värld är inte som den borde vara. Oavsett om mannen som utförde mordet var politiskt motiverad, psykiskt sjuk eller bara en idiot, så är det tragiskt. Jag tror och hoppas att detta inte leder till att folk sympatiröstar för EMU. Det vore att lägga sin röst på felaktiga grunder. Allt sånt här är så onödigt och tragiskt. vad är det för värld vi lever i? Där folk mår dåligt och begår brott som är helt absurda. Jag kan inte förstå, jag vill inte. Och sen att folk ifrågasätter varför man ens blir ledsen, det är helt absurt det med. ”Hon är ju inte mer värd än andra” – Frågan är om hon inte var det.. ”Ingen skulle bry sig om jag blev mördad” – Synd för dig då, pucko!

Nej, det där är helt fel sätt att tänka på enligt mig, sånt gör mig besviken. Då har man inte tänkt långt. Man måste kunna sätta saker i rätt perspektiv och inte vara så jävla kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.