Hur går det till?

När två människor förenas och kan komma överens. Jag vetefan. jag får det inte att hända. Det känns så fel på nåt vis. Hur får man det att klicka. Får man det att göra det ens? Det kanske bara ska komma av sig självt. Kanske inte går just nu. Vi kanske inte kan släppa på våra gränser och släppa in varandra just nu. Kanske jag har för bråttom och kanske är det andra saker som gör att det inte sker. Jag måste låta det hända av sig självt, släppa taget och bara låta det rinna ut i sanden eller vad som än händer. Jag orkar inte hålla på som jag gör nu. Det leder ingenstans. Jag blir bara mer förvirrad. Uuh. Usch. Nej, fy fan för tjejer ibland alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.