Fullt upp

Ja, nästkommande vecka kommer vara späckad. Ska jobba inatt, lite övertid eftersom det är en så kort vecka. Sen jobba natten till tisdag och mot onsdag. Sen på Onsdag är det fest på Grand Garbo. På Torsdag är det en födelsedagsfest för en snubbe, gratisfest. Sån ravegrej 😛 På Fredag lirar Alien project på Technostate. Lördag ska jag nog softa. Lär behövas.

Sen den 28:e ska vi ut efter jobbet. Och fan, nu kom jag på att jag ska vidare efter det på en skogsfest nånstans. Fan, varför händer saker på samma dagar. Aja, det går nog att klämma ihop. Den 5:e juni spelar Son Kite på en fest. Sen är det fest hela sommaren 😛 Ska åka på räk/tacobåt 19:e juni med tror jag det var. Så har vi pantfesten den 12:e.. Ja jisses säger jag bara. Så ska jag försöka klämma in inflyttningsfest och middagar m.m.

*phew*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.