Sadist

Jag kan skriva om hur jag plågar mig själv. Men så kom jag på att det vore ju dumt. Att vara negativ och alltid påminna sig själv om det negativa hjälper väl inte. Så ett försök att styra upp nåt då. Ska testa att gå ner och kolla om det finns nån tvättid.

För så jobbigt är det inte. Inte heller att handla lite eller hitta på nåt ikväll, fast jag ska upp tidigt imorgon och gå på teorikurs. Fast jag bara sovit mellan 8-13.

Tvätta gick inte, fanns inga tider förrän på söndag. Så jag får göra det då. Då blir det till att fixa i köket lite först. Diska.

Uppmaning till mig själv: Step out of your echochamber!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.