Jo jag undrar..

Ska jag sluta skriva dagbok här och skriva på min hemsida bara? Vore det en dum idé? Den är ju bara ett klick bort liksom. Jag kan ju testa ett tag. Fakk statusen. Hade iaf en jättetrevlig fredagskväll, med middag på italiensk resturang och lite snabbvisit på en fest. Får se vad resten av helgen har att erbjuda.

Massor med timmar senare..

Var tydligen en dum idé att föreslå att skriva jag bara tänkte skriva dagboken på hemsidan bara. Så jag fortsätter väl skriva dagbok överallt. Sovit ett halvt dygn, med resultatet att jag nu missat nästan hela dagen. Heja heja!

Ska ner till moster och hämta alla fina saker hon sytt åt mig. Sen ska jag sätta upp nya gardinerna. Sen blir det väl en kväll i ensamhetens tecken *snyft* 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.