Just another sunday.

Ännu en söndag. Hade tänkt att jag skulle göra nåt alla söndagar, så man inte satt hemma och ruttnade helt ensam. nu är frågan vad detta skulle vara idag. är rätt sugen på bio tror jag, ska bara hitta sällskap. Gårdagens middag och utgång efteråt blev helt klart lyckat. Mycket god mat, trevligt sällskap och det var inte så fruktansvärt att gå ut på Storgatan 6. Det enda trista var att garderobspersonalen lyckades tabba sig så att min och Erikas jackor blev utlämnade till andra, som lämnade tillbaka dem som tur var. Men min tröja som jag lämnat in med jackan var puts väck. Får se om jag orkar bry mig om att få tillbaka den, om den ens är kvar där.

Det är sånt som händer och jag personligen är inte den som brukar bråka om sånt. Hade det varit jackan hade jag gjort det, men en tröja, nej.

Idag har jag ett enormt sug av att gå på bio, men vem har lust med det då? Känns nästan som att jag lika gärna kan se på film här hemma, men jag skulle gärna ha lite sällskap. Filmmaraton vore ju nåt. Ska se om någon orkar sig hit. Eller om jag ska sitta här i min ensamhet och se på film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.