Helgen

I fredags kom jag hem efter jobbet. Var sugen på att göra nåt. Inte bara sitta hemma och sega, men det blev inget, ingen som kunde eller ville. Eller så var de redan upptagna. Så jag stannade hemma. Igår så åkte jag hem till päronen och meka dator, vilket gick åt helvete.

Sen på kvällen åkte jag in till stan och gick på rocks. Var riktigt skoj. Röjde på som fan. Synd att det sluta som det gjorde med griniga tjejer som häller ut öl på folk. Dålig stil. Ringde och fick sovplats på en väldigt skön röd soffa på söder. Satt och lira Tekken 3 och lite andra spel till 05 imorse.

Idag käka jag en pizza vid södra station, åkte hem, fick gå från stationen, vilket var kallt. Men uppfriskande. Sen kom farsan och hämtade mig igen för ett nytt försök med datorn, gick inte idag heller. Morsan har influensan och är orolig att jag ska få det med. Återstår att se. Kom iaf just hem och ska slappa framför teven en timme, sen sova.

Upp tidigt i ottan och glo på lite Oscars och sen åka till jobbet. Wohoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.