Intervjuoffer.

Det var inte två, utan sex personer som intervjuade mig idag. Klart de ville väl se vem det är som de eventuellt ska jobba med. Var lite problematiskt att hitta till själva platsen för intervjun, blev lite vilseledd av instruktionerna. Men jag borde ha förstått, eftersom jag varit där förr. För 7 år sen så sommarjobbade jag på exakt samma ställe faktiskt. Arbetsledaren kände igen mig. Får se om det är till min fördel, precis som att jag är kille kan vara det. Det är nämligen bara tjejer som jobbar där. Kanske inte så konstigt om man tänker på yrket. Får se om jag vill ha jobbet.

Kommer gå ner i lön pga att det är en nedgång från treskift till dagtid, men jag slipper slita ihjäl mig och min kropp. Helt ny miljö kan vara skönt med. Sen kanske det blir lätt långtråkigt att göra exakt samma saker hela tiden. Men egentligen gör jag redan det. Bara lite omväxling. Förmodligen blir det så att jag väljer att testa om jag får chansen. För det är en fast tjänst, inte ett vik som jag först trodde. Vad är man om man inte vågar förnya sig och utmana sig själv.

Vi får se vad de säger först. Om de vill ha mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.