SD: Utvisa ca 2 miljoner.

Idag läste jag DN på jobbet och kom över en artikel om Sverigedemokraternas framfart nere i Skåne. Bland annat detta faktautdrag.

I sina radiosändningar har Sverigedemokrater krävt att invandrare i första, andra och till och med tredje generationen ska utvisas till det land de kommer ifrån.

Var tvungen att uppmärksamma mina kollegor om detta vansinne. I och med att båda två troligen skulle drabbas av SD:s så kallade politik om de mot all förmodan skulle få makten en dag. Deras krav på att utvisa ända upp till 3:e generationens invandrare är helt vansinnigt. Jag tror inte jag ljuger om uppemot 1/5 av Sveriges befolkning skulle behöva deporteras. Närapå 2 miljoner grovt uppskattat. I många fall till länder som de inte ens har någon som helst anknytning till, förutom att deras farföräldrar kanske kommit därifrån.

Jag tycker det är helt rätt av Socialdemokrater och Moderater i vissa kommuner i Skåne att gå ihop mot dessa idioter rent ut talat. Såna galningar ska bekämpas med alla medel.

Ett svar till “SD: Utvisa ca 2 miljoner.”

  1. Fullständigt felaktigt att Sverigedemokraterna skulle vilja utvisa första, andra och tredje generationens invandrare. Överhubudtaget talar aldrig SD om tvångsmässigt återvandringspolitik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.