Hur gammal är jag?

Enligt detta test är jag 22.3 år gammal och inte 26. Mycket tack vare min rökfrihet, att jag inte kör berusad, att jag vårdar mina tänder med mer som träning, körsätt och äta en ordentlig frukost varje dag. Det jag slarvar med och som även gör mig äldre är saker som att underhålla och förbättra mina relationer, Styrketräna mer, äta mer fisk och använda tandtråd varje dag.

Rätt intressant test ändå. Sen hur pass lätt det är att svara sanningsenligt på dessa frågor som är med är en annan femma. Men jag gjorde så gott jag kunde och då hamnade jag här. Tycker nog det stämmer rätt bra.

Ett svar till “Hur gammal är jag?”

  1. Pingback: randler.se - ett eko i mängden » Ny peak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.