Spontan vadslagning.

Satt och berättade om de nya tv-serierna som jag börjat följa på sistone. Som Surface, Threshold och Supernatural, för kollegan idag. Började med att förklara vilka skådespelare som var med var. När jag skulle förklara att Jared Padalecki spelade ena brorsan i Supernatural så kom jag inte på vad han hette, så jag drog paralellen till den film som han medverkat i och som jag vet att kollegan har sett, House of Wax. Där han spelar Elisha Cuthberts dryga pojkvän som dör först av alla i filmen. Han fattade vad jag menade men fick för sig, snarare var övertygad om att han hette Johnny. Jag som visste att han inte alls hette Johnny sa det och då drog han självklart till med, ”Vi slår vad om hundra spänn om vad han heter”.

Jag är inte den som brukar slå vad om pengar, men jag visste ju att jag hade rätt så jag sa att visst kunde vi slå vad om det. Efter en del förtydligande om vad som gällde, jag gissade på främst Jared eller Jason, så kom jag på att vi kunde gå in till chefen och kolla fakta på nätet, det är nämligen bara fackanställda och cheferna som har tillgång till internet. Sagt och gjort så gick vi dit, men han var inte där, så då gick vi till en annan och förklarade att vi slagit vad om en grej och ville kolla upp det. Så då letade han reda på House of Wax och mycket riktigt så hette han ju Jared. Skojar du kollegan grämde sig resten av kvällen. Han som har den DVD-samlingen hemma och är filmfantast. Han ska ju kunna sånt, så snor jag honom på en hundring. Retfullt värre, särskilt när den andra kollegan gottar sig järnet på hans bekostnad. Jag skrattade mest. jag är inte den som ska hålla på och retas och strö salt i såren. Jag nöjer mig med att vinna pengarna och ha rätt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.