Omgjort var det här.

Vet inte om jag är 100 % nöjd, men det är bra ändå. Ska luska i stylesheetet senare, kanske imorgon kväll. Ska ändå bara sitta hemma efter som jag ska jobba på Lördag med. Gäller ju att passa på nu när det går, snart slutar jag. 3 veckor kvar ute på Gärtuna. Har varit där i över tre år. Dags att gå vidare. Tid att gå vidare. Ska bli skönt. Såg klart Kommisionen nyss, gillade den faktiskt, man får ta saker för vad de är helt enkelt. Jag är inte någon kritiker heller, jag bedömer hellre filmer och tv-serier utifrån mitt hjärta.

Sova, ska inte försova mig imorgon med. Klippningsdags är det med. Ciao.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.