Höstrusk

Idag är det en sån där riktigt ruskig höstdag. Mysigt att sitta inne med fleecefilt och fleecetröja med en varm och gosig katt i knät. Är inne på min allra sista nattvecka just nu, tre nätter kvar, sen så slipper jag det. Just nu känns det som det bästa. Efter semestern kände jag verkligen av hur sliten jag varit senaste tiden. Av just skiftgången på jobbet.

Mina kollegor vill inte att jag ska sluta, de försöker få mig att förstå hur bra jag har det hos dem. Men det de inte förstår är att jag inte mår bra av att jobba de tider jag gör för närvarande. Jag behöver normala tider och mer sunda vanor och rutiner. Sen behöver jag även miljöombyte. Ska bli skönt att slippa betonggolven, de gröna väggarna överallt.

Det bästa är ju att slippa arbetsuniformen som man har inom produktion. Inga hygienkrav som kräver operationsmössor, smurfblåa pyjamaskläder och sånt. Få rå om sitt eget hus utan att en massa ska lägga sig i. Och att slutligen få lite lugn och ro. Inget mer tjafs om allehanda saker. Visst, jag vet ju inte exakt hur det fungerar och ser ut på min nya arbetsplats, men jag tror det är en viss skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.