Måste byta bana.

Jag inser ju självklart att städa inte är mitt drömjobb. Det bara blev det jag halkade in på. Nu, tre år senare så känner jag att jag måste satsa på något seriöst snart. Jag är gjord för mer än det här. Gäller bara att komma underfund med vad detta något är. Det jag lärt mig under dessa tre år är ovärderligt. Absolut. Allt leder till någon slags ny kunskap och/eller insikt.

Jag har lärt mig att jag duger. Man får göra misstag, så länge man står för dem så är den eventuella skada som skett inte omöjlig att förbise eller gottgöra. Jag har också lärt mig att folk är folk, vart man än hamnar. Det gäller bara att anpassa sig till deras nivå. Leka lite kameleont. Självklart inte ge avkall på sig själv.

Framförallt har jag lärt mig att jag kan så mycket mer än jag själv tror, bara jag ger mig fan på det. Måste sluta älta allt och bara köra på, för på något sätt så löser det sig.

Nu ska jag bada och sen ska jag drömma upp mitt nya liv. Imorgon får jag tillbaka min älskade säng, som jag har saknat den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.