Committing the crime

Nej, jag ska inte falla tillbaka till mina förevigt uttjatade små egenskaper och tänka att nej, varför skulle hon som är så söt och verkar så trevlig vilja vara med mig? För jag är också söt och väldans trevlig och vad är det som säger att jag inte kan få någon som henne? Inga mer brott mot mig själv. Det är färdigbusat med mitt värde och status i andras ögon. Status och status, det är ju jag själv som hittar på det hela. Så det kanske är i mina ögon då.

Men det är jag som tror att andra tror eller tycker saker som inte alls stämmer. Det är dags att sluta upp med denna självuppfyllande profetia och bara njuta. Njuta av livet och allt som komma skall. Det är ju snart vår för bövelen och då ska man bli kär och ha det så mysigt så det är äckligt åt det. Inget annat godtas hädanefter.

A new time is upon us.

Hallelulja motherfucker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.