Åsiktsfri?

Måste sluta upp med att försöka komma på vad jag ska skriva om, för egentligen vet jag. Det är ju bara att skriva vad jag känner, om vad som helst. Som att jag just nu stör mig på min laptop. Det går inte att skriva med den. Den bråkar och är dum. Ajabaja på den.

Jag tänker för mycket på saker och ting. Vilket jag nog inte är ensam om, men det spelar ju mindre roll. Jag tänker ändå för mycket. Detta kan utspelas på flera sätt. Jag virrar till det och får för mig saker och är allmänt skummel. Paranoid har jag tänkt att jag är många gånger. Men mest av allt är jag neutral och icke ställningstagande. Det är så enkelt för mig, det ligger som i min natur att inte tycka något speciellt. Förutom när någon ifrågasätter mig, då kan jag försvara mig genom att tycka som de tycker, eller nåt åt det hållet. Spelar ingen större roll liksom.

Inbillar mig att jag kommer ha en stark åsikt när det gäller viktiga saker, men ja, det vet jag ju inte. jag hoppas då det iallafall. Men just nu är jag svår att motivera till några större åsikter eller debatter. Det finns liksom inte så mycket att hämta i det hela. Jag tycker väl som de flesta andra. Kanske är för att ha en åsikt överhuvudtaget som jag jämt ska berätta hur äckligt jag tycker vissa drycker och maträtter är. För att kompensera mina ickeåsikter inom politik osv.

Eller så är jag bara för trött och alltjämt oengagerad och ej insatt. Har faktiskt märkt att det bor små åsikter i mig nånstans, det gäller bara att dra fram dem ur mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.