Inget funkar.

Nu har jag försökt sova, kattfan väckte mig med att riva mig på näsan. AJ! Det ingick tydligen i hennes tvättritual *yla* Har även testat att äta soppa och den fjärde tabletten Alindrin verkar inte funka sådär bra som de övriga tre gjorde. Kanske för att man bara får käka tre om dagen. Men what to do, kan ju inte sova bort det, eller vara helt sänkt, det funkar inte heller. Får nöja mig med att vara halvsänkt och hoppas att det håller tills jag kan sova, eller snarare vill, för det är tråkigt. Egentligen vill jag inget hellre, men dum som jag är låter jag bli. Måste ha annat att tänka på, så blir det mindre jobbigt. Känner mig nästan som en ynklig karlslok. Förutom det faktumet att en ynklig karlslok hade stannat hemma från jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.