Men då slösar vi bort våra liv.

Fuck.

Dagens ord är fuck. jag är inte ett dugg sugen på att ingå i den svenska arbetsstyrkan längre. Jag vill inte jobba alls. Jag är otacksam som få. Jag vet att det är bättre att ha ett jobb än att vara arbetslös men det suger att jobba idag. För jag vill inte. Jag vill göra nåt annat.

Jag vill inte ens plugga, eller göra nå annat, helst vill jag ligga i en pool och njuta av livet. Vara en jävla slacker. Jag skulle fan göra nåt bättre av flera miljarder om jag var rikemansbarn än de som finns idag. Paris Hilton kan hoppa upp och ta sig. Jag skulle göra nåt vettigt av mina pengar.

Problemet är ju att jag inte har några jävla pengar.

Fuck som sagt.

Ett svar till “Men då slösar vi bort våra liv.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.