Det är över nu.

Så kom inte hit och pissa på min jävla parad, motherfucker!

Ja, nej, kanske inte. Helgen är över. Alltså är mitt liv över för denna gång, för nu är jag så gott som p a n k. Fan vad oekonomisk man ska behöva vara då. Ska det vara nödvändigt kanske? Kanske det ja. Jag har iallafall haft trevligt och fått saker för de surt förvärvade örena som jag slösat.

I fredags fick jag mat, träning och lite relax för ca 250 kr. Var det väl värt antar jag. Igår fick jag en pizza till lunch, inträde till indieravet, samt en 5 cider för priset 220:-, inte så illa ändå. Mmm nej, nu blir det väl dags att styra upp hemmafest snart. Det är ju billigare. Om man nu inte går på Kellys eller liknande pubar med 0 kr i inträde och inget garderobstvång.

Å andra sidan klarar jag mig utan. Fast jag är nog lite pepp på mer fest i närmaste framtiden. För jävligt att jag inte har ett jättebra roligt och välbetalt jobb då. Men mitt jobb duger i krig liksom. För att avsluta och så ska jag väl säga att jag verkligen älskar att gå upp 04.45 varje dag. Hence no life. Ja, förutom pengabristen och att jag bor i jävla slöddertälje och inte har knappt några polare här.

Nu ska jag gå och stupa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.