Step down, fool.

Ja, när man sitter på bussen ser man titt som tätt folk som väntar på att dörrarna ska öppnas så de kan gå av. Det de inte hajar är att man måste kliva ner för att det ska ske. Blev vittne till det idag och har hjälpt andra förr, genom att påpeka att de kanske ska kliva ner. Hur svårt ska det vara?

Sen en annan grej jag inte hajar riktigt är den här mysbyxetrenden som förekommer bland dagens fjortisar. Visst kan det vara mysigt att gå omkring med det, men att det är inne, det fattar jag liksom inte. Det är ett par mysbyxor, inget modeplagg direkt.

Nej, jag ska sluta klaga nu och kanske fixa mig tills jag ska iväg.

Andra bloggar om: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.