Orbitrek beställd.

Så har jag fastnat för en sak på självaste TV-shop. En Orbitrek Platinum. Har skrivit om en liknande maskin som jag använt på ett av jobbets gym, perfekt motionsform och väldigt kul. Ser resultat på bara nån vecka kändes det som. Då körde jag bara tre ggr på den maskinen. Kanske inbillade mig det hela, men jag tror det är bra mycket bättre för mig än något annat. Plus att jag slipper ta mig till nåt gym. Jag är ju väldigt lat, så det brukar bli så att jag skippar det helt och hållet. Men nu ska här bli andra bullar, ska bli så slank och fin så. Sen komplimenterar jag det med lite hantlar som jag har här hemma.

Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.