Operation slutförd.

Har efter ca 1 år äntligen fört över allt jag skrivit på lunarstorm till bloggen. Grejen är den att innan jag fann detta otyg som kallas för blogg så skrev jag dagbok på Lunar. Det började jag med samma dag jag blev medlem där, alltså den 20:e april 2000.

Sen blev det lite som en grej jag var tvungen att göra varje dag. Har skrivit ner en hel del av det som hänt i mitt liv där sen dess, både på ont och gott. Blickar jag tillbaka så känns det som att jag lagrat alla mina insikter och all den livserfarenhet som jag samlat på mig under dessa år.

Man kan även se hur jag utvecklats, både i hur jag skriver och som person. Vilket jag tycker är rätt faschinerande. Även om det är en rätt så stor egotripp. Men det är sånt man får ta. Jag gör det ju för min egen skull. Jag tvingar ingen att läsa osv.

Ännu en sak jag konstaterat är att jag skriver som mest intressant under de perioder då jag mår dåligt eller väldigt bra. Vilket inte är så himla konstigt.

Fler inlägg om dagboksöverföringen:

6-årsjubileum
En ursäkt.
Average
Status dagboksöverföring.
Gamla dagböcker

Nu ska jag se Shaun of the dead, efter många om och men.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.