rubrik, where art thou

Oj, det är så mycket nytt nu, så jag vet inte riktigt hur jag ska samla mina tankar och ge uttryck till det hela. Det enklaste vore att bara återge vad som skett och händer, men jag vet inte. Är lite kluven till det. Som med en hel del annat.

Overall eller inte.
Vara med i Studentolympiaden eller åka hem och se på Håkan på grönan.
Ring eller labret?

Det är liksom såna där livsviktiga beslut som måste tas. 😛

Idag har jag iallafall haft föreläsning nu på morgonkvisten, fram till lunch. Det känns som ett perfekt komplement till det som läses på kursen. Det man inte förstår i böckerna, rundas upp och sammanfattas på föreläsningarna. Och i än större skala på seminarierna, därman kan diskutera och få veta mer om de begrepp och idéer som förs fram.

Planerna efter lunch var att fortsätta med grupparbetet i kursen, men eftersom halva gruppen behövde vara med och planera inför spexkvalet som är ikväll, så sköt vi på det till imorgon, eftersom vi ändå inte har nåt då. Jag ska innan dess ha ett möte med vår studievägledare, som jag även ska bjuda på fika. Ger poäng i nollegruppernas poängjakt, serru.

Ska strax bege mig till ingången till huvudbyggnaden för att möta upp alla spexare. Även om jag inte kan vara med så tänkte jag att jag kunde vara med och bidra på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.