Att komma iväg

Jag borde verkligen sluta upp med att vara uppe till 04 på mornarna. Det är inte normalt, eller smart. Sen om det är en social konstruktion eller inte att man ska gå upp tidigt, det är en heelt annan femma. Man förlorar en del av dagen. Som nu när jag fick ett sms om att mina gulliga klasskompisar väntar på mig i bibblan. Det var för typ en timme sen. Jag är verkligen seg på att komma iväg. Dels så fryser jag. Alltså vill jag inte ta mig ut och cykla till skolan. Sen är jag dessutom extremt seg. Eftersom jag vaknade halv 10 någonstans när telefonen ringde. Jävla försäljare. Nu är jag i allafall med i NIX igen

Andra bloggar om: , ,


Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.