Cykelslang

Min cykel är dum. Jag trodde att jag skulle kunna laga den och jag gjorde det. Men det är fortfarande knas med slangen. Den verkar liksom vara för lång för däcket. När jag pumpar upp slangen så liksom knögglar den sig och gör så att hjulet inte kan snurra runt ordentligt. Jävligt störigt. Den har ju passat förut, vet inte om jag lyckats med konststycket att stretcha ut slangfan Det vore väl själva fan isåfall.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, för jag kan inte göra så mycket mer och jag har inte råd att åka buss någonstans. Inte hela januari iallafall. Så jag får väl gå till skolan. Skitkul. Eller så köper jag en ny slang. Det är inte så dyrt.

Så får det bli.

Andra bloggar om: , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.