Efter julen

Julafton kom och gick, det var en lång dag. Den hade allt en julafton ska ha och lite till. Vissa saker förblir dock desamma. Men i sin helhet en bra jul. Jag fick en del bra och behövliga julklappar och en massa umgänge med med galna fina familj. Kan inte begära så mycket mer. Själva julklappsshoppandet tog 1,5 timme för mig så det kändes ju bra. Känns som att jag gjorde mitt denna gång. Alla nöjda och glada. Även jag.

Just nu har jag en katt som är väldigt glad över att jag är hemma. Sitter som fastklistrad vart jag än är och kelar. Nu är jag så trött fast jag sov 12 timmar natten som var. Konstigt, men med allt resande och sånt kanske man blir trött. Så jag går väl och lägger mig. Funderar på att ta mig till gympan, helt själv. Kan ju vara spännande. Är ett Ki box pass senare idag, men det vågar jag mig inte på. Ska först se om jag kan laga cykeln. För nu är mina bussåkande dagar över. Har inte råd att fylla på kortet heller.

Fattigaste månaden på länge. Komma nog svälta en del. Usch. Men om jag börjar cykla blir jag iallafall av med några fettceller. Urk, inte tänka på sånt nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.