Omstart!

På måndag börjar livet igen!

För då kommer studiemedlet! Sen ska jag förvisso betala skulder och räkningar, men det gör inget, för jag kommer ha pengar igen. Lagom till nollningen. Tyvärr kommer jag inte ha råd att gå på smygpremiären på lördag på kåren, men jag ska ju på fest hos Gurra imorrn istället. Sen kommer föräldrarna hit på lördag och hälsar på, första gången sen jag flyttade hit. Härligt. Fika och sånt med dem.

ja, på måndag kommer vi träffa de nya studenterna på betvetprogrammet med. Spännande, träffa de som ska vara i min nollegrupp, som jag och någon mer ska ha ansvaret för. Iiihhk. Hoppas det är några trevliga och roliga personer. Som tycker det är kul med alla lekar och vill vara med.

Andra bloggar om: , , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.