Idoleffekten

Har de forna idolerna Måns och Sebastian en fördel för att de varit med i Idol innan eller är det låtarna som var bra? Jag tror det är någon slags kombination, vet inte exakt hur mycket det spelade in hur folk röstat, men det är självklart en fördel att ha varit med i ett program som Idol.

Jimmy Jansson skulle ju kunnat haft något kallat Fame Factory-effekten, men Idol är ju lite större än så. Tror mer det handlar om en Bert Karlsson-effekt i de fall som f.d. Fame Factory elever är inblandade.

Men för att vara en deltävling i melodifestivalen så var kvalitén på bidragen rätt god. Jag gillade The Attic med Therese, men ja.. Magnus Carlsson föll nog på falsettsången. De som gick vidare var värda det. Jag diggar inte alltid Nannes låtar, men hennes stil är skitskön.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.