Börja om från noll

Jag har funderat över hur mina kategorier ser ut och jag är väldigt missnöjd. Jag tycker inte det är bra alls. Så helst vill jag radera alla kategorier och gå igenom alla 2200 inlägg och skapa nya allteftersom. Problemet med det är att det tar väldigt lång tid och att det kan bli ungefär 2200 nya kategorier istället, vilket inte skulle vara ett dugg bättre.

Jag skulle kunna köra övergripande kategorier, typ Politik, Motion, Mat, Kärlek, osv, men det är lite platt, vill hellre ha några med mer känsla i sig, men det är svårt. Jag blir som sagt inte nöjd så enkelt. Kan ju alltid ha underkategorier i de mer platta som jag kan döpa till något mer dynamiskt.

Ja, jag börjar med att ta bort existerande kategorier iallafall.

Andra bloggar om:

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.