NKOTB-nostalgi

Åh fy fan vad seg jag är idag. det är inte bra att sitta upp halva natten och glo på nostalgi. Hittade klipp från NKOTB musikvideo Hangin Tough, med en massa liveuppträdanden. Snacka om att färdas ca 20 år tillbaka i tiden. Mirakelballader som Please don’t go girl, Didn’t I blow your mind(this time) och coola rökare som The right stuff. uh uh uuuh uuh uh uh uuuh! 😛

Frisyrerna, kläderna, danserna ja hela grejen är ju så jävla komisk idag.

Det roliga är att jag än idag minns texterna och allt, hur melodierna går och ja, det är som det var igår helt enkelt. Kanske inget man ska erkänna, men vafan.

Jag beställde en t-shirt med grabbarna som brann upp med posten hemma. Både jag och min bästa polare var förkrossade. 10 år och mina idoler hade brunnit upp. Vi brukade även gå runt i området med en bandare och poppa grabbarna på högsta volym. Ja, det var tider det.

Vill man veta vad det blev av grabbarna, så kan man ju läsa sig till det här

Andra bloggar om: , , ,

Intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.