Jag blir så trött

När ska allt sluta strula? Först får vi inte ens ihop två ynka personer att jobba så vi kan gå på faddersittningen på lördag, sen nu så verkar det som overallerna och tröjorna vi beställde i början av juni inte ens blir levererade innan helgen. Så jävla typiskt. Vi som beställt overall vill ju ha dem nu på måndag, när de nya börjar. Dåligt!

Har just fått hem brev om min kurs i höst. Där det står information om vad vi börjar kursen med. Som tur är har jag börjat lite smått med den boken. Sen är den bara ca 70 sidor. Och rätt intressant. Tror minsann jag ska fortsätta med den nu på en gång. Tunnaste boken hittills? Ja, verkar som det.

Ethnomethodology 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.