Fantastiskt

Att det hela tiden ska vara såhär. Lite småförvirrad, oengagerad och lat. Lägg även till seg och dum i skallen. Kan man beskriva sig själv mer positivt kanske? Det borde vara möjligt. Men nej, inte jag. Fast jag är jävligt omtänksam, när jag själv vill. Sen kan jag vara jävligt rolig med. Hursomhelst så kommer det ordna sig. Först ska jag få till det med en fantastisk människa. Som betyder massor. Som jag vill ska betyda massor. Som ska känna att jag betyder mycket med. Sånt är stort i min värld. Först ska jag tycka om mig själv en smula mer, för då blir det lite lättare tror jag.

Fast egentligen, vem är jag och vad fan håller jag på med?

Ett svar till “Fantastiskt”

  1. Micke, det låter som du har lite att jobba med. Jag säger bara en sak, Björnborgens kurgård (där jag och helena gjorde C-uppsats). Vi fick gå en kurs i personlig utveckling och det har dramatiskt förändrat mitt liv till det bättre. Jag är så sjukt glad och tacksam för att jag fick gå den kursen. 8 dagar isolerad på kursgården. Det bästa är att det bara blir bättre och bättre med tiden, effekten klingar alltså inte av med tiden som man skulle kunna tro. Det är en dyr kurs men så värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.