Save me from myself

But how many corners do I have to turn?
How many times do I have to learn
All the love I have is in my mind?

Jag förvrids av mina dåliga tankar. Behöver distraktion för att slippa mig själv. Jag är inte bra att umgås med för mig själv. Skulle kunna begrava mig i studier, gå och handla eller tvinga mig på någon, men nej. Känslan är där, den sitter fast. Jag kommer inte loss. Försöker finna något, någon slags sanning som inte är just förvriden. Men jag lurar mig själv hela tiden, eller gör jag det?

Varför tror jag hela tiden att alla bara är snälla mot mig, att jag inte kan vara den person som de ser någonstans. Orkar inte ta tag i det, ska fortsätta ignorera det ett tag till.

puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.