Help

Idag ska jag börja ta tag i vad som är mitt liv. Jag tänker inte ge mig förrän jag kommer till en punkt i livet då jag kan säga att jag trivs med mig själv. Det kommer ta tid och mycket förändringar i hur jag ser på mig själv och annat. Men den här gången ska jag ta hjälp. Jag klarar inte av det här själv. Vet inte om jag lurat mig själv att tro det förr, men jag har ju inte lyckats. Jag har bara gått runt i cirklar utan att komma vidare.

Mindre än en timme kvar och jag vet inte hur jag ska börja förklara ens. Men det får gå och jag måste vara sann mot mig själv. Inte vara någon slags dum jävel som lindar in det jag känner i små bortförklaringar eller förminskar vad som är fel.

Jag behöver hjälp att acceptera mig själv, att tycka om mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.