Duktig student

Sömnoregelbundenheten håller i sig. Men jag har åtminstone pluggat idag, ja det har jag. Efter att blivit väckt strax innan klockorna ringde så gick jag upp och började klä på mig och trodde att jag trots min sena läggningstid hade kommit upp, men jag fortsatte med det jag gjort halva natten, bläddrade igenom en känd artists blogginlägg på sin officiella hemsida.. la mig under täcket igen och somnade förstås om. Meningen var ju att jag skulle vara hos Gurra kl. 11, men 25 minuter efter 11 ringde han och väckte mig. Kom dit till slut i alla fall.

Där blev jag intervjuad till deras B-uppsats om polyamori och sånt. var lite krävande frågor där ett tag, men jag kom igenom that little ordeal, fick fika på köpet 🙂 Sen så hem och hämta böcker och till skolan för att plugga. Glömde förstås mitt block så jag fick koncentrera mig på att enbart läsa. Snacka om att det är skillnad på att läsa kurslitteratur och skönlitteratur. Jag läste 300 sidor på lite mer än 2 timmar. Visst, det är en del bilder i boken och annat som man kan titta på, men ändå. Hade det varit något om diskursteori hade jag hunnit med 20 sidor och jag hade inte kunnat sitta så länge ändå.

Drog sen hem för att käka och glo på teve och leka med mina monster. Just nu så äter jag lite och funderar på om jag ska sova som sig bör för att utnyttja morgondagen maximalt, eller om jag ska sätta på ett avsnitt av en viss tonårsångestserie. Vi får väl se hur jag gör..

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.