When will it end?

Jag la mig 01.00 för att starta ett liv med en massa rutin och inrutat schema. Jo tjena. Vaknade 11.30 fast jag ställde klockorna på 08.20. Det var uppenbarligen ett misstag att tro att jag kunde vakna då. Får ta det där imorgon istället. Beror ju på hur det blir ikväll. Jag ska i alla fall börja med de listor jag ska använda mig av, jag måste skriva ner allt jag ska göra och göra det, så det blir gjort.

Blir så trött på mig själv och allt annat.

Jag ska hämta overallerna på HMK.
Skriva mail till sittningskommittén.
Maila ut om slavningen på kårpremiären.
Lägga in räkningarna på betalning.
Ringa bredbandsbolaget om deras jävla modem.
Läsa ut Traci Lords självbiografi.
Skriva teoridelen till min uppsats.
Hitta diskurser inom båda böckerna.
Köpa eller hitta på julklappar.
Äta frukost
Lägga mig i tid

Saker jag gjort:

Pratat med syster.
Lagt ut ett preliminärt rookieschema på bewares hemsida
Fyllt i min intresseanmälan till frivillighetspaket.
Tagit tag i styrelsens bilder.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.