Den där ångesten

Den kom krypande på en gång när jag kom till skolan idag och skulle försöka mig på att skriva klart uppsatsen. Kände att nej, det här går inte, det sitter för långt inne. Alltså har jag lagt ner. Gick direkt efter att ha varit hem och lämnat ryggan med dator och prylar, till bibblan och lånade två av böckerna vi ska ha till nästa kurs, Sociologi 31-60. Tror att det känns som en kompensation för mitt ”misslyckande”. 🙂

Men som jag ser det ur ett worst case scenario, så är det mest att jag inte kan tillgodoräkna mig hela blocket och att jag missar 7,5 hp. Som jag kommer ta igen nu i vår då jag läser en extra kurs. Jag kan också skriva klart uppsatsen i vår. Med lite mer handledning kan jag nog få det att klaffa, kanske till och med hittar någon som vill skriva ihop med mig.

Sen vill jag börja ta det här med att läsa kurslitteratur på allvar. Jag vill göra så gott det går denna gång. Så det ska jag göra, ska avsätta minst en timme om dagen till detta. Om inte mer. Med början idag efter att jag varit och tränat. Har tjuvstartat nu när jag väntar på signalen att det är dags att börja röra sig mot friskis.

Intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.