NSF i fel århundrade

Även här i Västerås har vi haft demonstrationer. Var på väg att ta ut pengar för att handla på bolaget, eftersom alla deras kortläsare var paj. Då de där NSF:arna tågar in på väg mot Sigmatorget. Går i deras bakhasor på vägen tillbaka till systemet då ett fyllo på hörnet börjar låta dem veta vad han tycker om deras åsikter. ”Ni lever i fel århundrade”, var ungefär hans ord. Tyckte jag var klockrent. Deras slagord var en aning tragiska, inte för att jag uppfattade vad de sa. Stackars förvirrade unga själar 😛

Nu ska jag grooma mig och sen iväg på kalas.

Artikel om det hela i VLT

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 svar till “NSF i fel århundrade”

  1. Bättre upp, verkar du mena, arabisering, afrikanisering och islamisering det löser alla Sveriges problem. Har du undersökt skallen?

  2. Hihi, älskar man inte kommentarer som Jons som säger allting som man vill säga.

    Ni får börja nyckelskramla i Västerås också!

  3. Jag hade skramlat om jag vetat om det då jag såg dem. Vad är det som säger att vi måste lösa problem med de där begreppen? Jag har en skalle och den fungerar ganska bra ja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.