Crazy Saturday!

Segheten själv, det var jag. Borde ha lagt mig i sängen och stängt min ögon och bara slappnat av och sovit en stund. Hade varit en sväng ute på Hälla och shoppat med Bex. Hittade två v-ringade tröjor för överkomliga priser och de gör så att min lilla tatuering syns med. 😛

Allt detta igår eftermiddag. Sen hamnade jag på fest, drack vin, blev inte så full och kanske mest seg. Somnade med linserna i. Däremellan hann jag gå hem byta om, ringa upp folk och mötas upp dem och gå hem till mig igen för att dricka upp resterande vin och sen gå ut och dansa på krogen. Väl därute när jag skulle på toa så var det en 40+-kvinna som slet tag i mig och sa HEJ SNYGGING!! och började slita i min nya tröja. Jag började fånle och slet mig loss och gick på toa, när jag kom ut igen var hon väck. Tur i oturen eller otur i turen, vad vet jag..

Nu ska jag duscha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.