Blind

Det finns så jävla mycket att göra här i världen. Det blir aningen överväldigande ibland och så slutar det med att jag inte gör något alls. Det finns även så kallade hinder, saker som står i vägen. Jag är inte bäst på något egentligen. Jag ser så mycket som jag blir inspirerad av men det tar oftast slut där.

Ofta handlar det om att kämpa för att nå någonstans. Att ha förmågan att verkligen fokusera och lägga ner tid på att få möjlighet att bli bäst. Jag tror att det hjälper att börja tidigt, det blir mer naturligt på något vis. Det är lite svårt att lära gamla hundar att sitta fint, eller jonglera.

I mitt fall så är det alldeles för mycket brus runt omkring. Jag fastnar så lätt i en massa onödigheter. Eller vad vi nu ska kalla dem. Man kan säga att mitt intresse för saker är flyktigt. Jag glömmer bort vad jag håller på med, istället för att göra dem fullt ut.

Kan vara ett tecken på att jag inte vet vad jag håller på med. Vad är det som ska vara mitt fokus? Jag letar ännu..

Egentligen är det nog inte så svårt. Ska bara sluta blunda för det faktumet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.