Det är dags nu

Jag har funderat länge över detta och nu får det vara nog, jag ska ta mig i kragen och slutföra min utbildning så fort jag kan. Är bara två hemtentor och en uppsats ifrån så det finns inget som kan hindra mig egentligen, utom jag själv då. Valde att avveckla mig en del från nätet inatt, det som tar för mycket av mitt fokus får vara on hold tills jag känner att jag med gott samvete kan återvända, om någonsin. Vem vet, jag kanske går och skaffar mig ett liv.

Sitter med den ena hemtentan nu, det känns lite trögt, men jag gör i alla fall något. Ska bara strukturera upp mig lite och se till så jag utför uppgiften som jag ska. Kommer bli aningen anonym i jämförelse med innan. Ingen kommer veta vad jag håller på med, om de nu inte kikar in här eller pratar med mig i telefon eller på MSN.

Well, så kan det gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.