VG!!

Sådär, nu är saker lite bättre. Pengar har kommit in och försvunnit. Men jag är inte längre skyldig någon pengar direkt. Eller kanske för den där dattan som står och surrar här bredvid mig, men ja. Det är ju inget lån, det ska köpas. Nej, apropå pengar så var det också en historia i sig hur det löste sig. Jag mailade till csn i min desperation eftersom poängen för uppsats och den andra kursen inte kom in. Så efter en dryg vecka kom svaret att jag uppfyllde några alternativa krav, vad nu det innebär. Men huvudsaken är att pengarna kom in. Aningen underbart.

Sen kom betyget också, efter lite justeringar så blev det till slut ett VG! Aningen ofattbart, många gånger som det känts som ett oöverstigligt berg och så slutar det så? Jag fattar nog inte riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.